Samhälle
Kultur
OL Gräver
Underhållning
På Campus

The Royal Blue mot Uppsala

Nour Qassim Derweesh - Authornour.qassimderweesh@osqledaren.se

Det finns faktiskt få saker som ger oss KTH:are mer glädje än att få skryta om vår älskade skola. För oss är det en ära att bära de blåvita färgerna, som inte bara smyckar skolans hallar men även essensen av studentlivet. Bland alla stolta blåvita bärare utmärker sig vårt egna hockeylag, The Royal Blue, som en sann representation av vår stolthet.

The Royal Blue möter årligen andra universitetslag i sin egna liga där de tävlar mot Växjö, Uppsala, Lund, Chalmers, Linköping och Jönköping.

Nu på fredag den 27 oktober klockan 19.30 möter vi Uppsala universitet på hemmaplan, vår egna chans att stolt härja och heja på våra egna blåvita representanter. Med hejarklacken i ryggen och kämparglöd som brinner starkt, är vi redo för en kväll fylld av spänning och förhoppningsvis om en seger.

Samlas tillsammans med dina medstudenter och vänner för en kväll fylld av glädje och samhörighet. Mat, dryck och en energisk publik kommer att finnas för att skapa en oförglömlig stämning. Låt oss tillsammans göra denna kväll till en minnesvärd upplevelse och stötta vår älskade KTH och The Royal Blue till seger!

För om det är något vi KTH:are älskar så är det att vinna.

Publicerad: 2023-10-26

Ansvarig utgivare: Benjamin Javitz
© 2008 - 2024 Osqledaren.