Samhälle
Kultur
OL Gräver
Underhållning
På Campus
Podcasts
Insändare

PQ fyller 65 - och går i pension?

Ayana Musaev - Authorosqledaren@ths.kth.se

Carl Housten - Authorcarl.housten@osqledaren.se

Carl Housten - Photographercarl.housten@osqledaren.se

Följ Promenad orkester och med Baletten Paletten i deras buss för en resa genom tiden, i en fartfylld, unikt och humoristisk konsert som inte går att förutsäga! Spoiler alert: PQ verkar inte finnas i framtiden!

Om du har varit med på någon av deras spelningar tidigare har du nog sett att dem är rätt så spexade, men till deras koncert var det maxat! Med genomgående skits för att hålla en röd tråd blev det nästan som ett spex.I publiken var det massvis med alumner från föreningen, som gick upp på scen för olika nummer titt som tätt! I bilden ovan bjöd de på luciatåg.

Vi fick bland annat träffa "Punkis", som varit med under hans studietid! Han var även chefredaktör för Osqledaren 1993.Istället för låten "Nakna Gun" kom en naken Baletten upp på scen. Varpå vi fick höra ett utrop:

"mer naket!"

Blåslaget var där! De är Karolinska Institutets egna studentorkester.

Amazing! Great! - Blåslaget

Spektalet var spralligt och utan en sekunds vila. Det bästa var nog avslutet, med "Tiger Rag". Något du själv måste se på deras nästa uppträdande! Men du kan även höra dem på Spotify!

Om du gillar storytelling får du se fram emot deras nästa quonsärt, kanske i vår? Följ de på Facebook eller Instagram för att hålla utkik!

Publicerad: 2021-12-04

Twitter logo

Ansvarig utgivare: Cornelia Thane
© 2008 - 2020 Osqledaren.