Samhälle
Kultur
OL Gräver
Underhållning
På Campus

Vem jobbar i Nymble? #2

Osqledaren - Authorosqledaren@ths.kth.se

Osqledaren - Photographerosqledaren@ths.kth.se

Det är ännu fler människor som arbetar för THS. För inte så länge sedan började Mats och Adrian arbeta här. Mats är vår Chef för Strategiska Partnerskap & Sponsring och Adrian fyller in för Sven som tar en liten paus - och här får du träffa dem!

Mats Nilsson

Varför jobbar du på THS?

En fantastisk möjlighet att få jobba med framtiden! Framtidens KTH-ingenjörer, innovationskraft, kreativa och hållbara lösningar för planeten – framtiden helt enkelt. Det är så roligt att få träffa unga, energifyllda och intelligenta människor varje dag – jag vet inte om det kan bli så mycket bättre. Tanken med min tjänst är att skapa en plattform för långsiktiga strategiska partnerskap och sponsring men också fundraising. Om jag förstått det rätt så är THS först i Sverige med denna lösning vilket gör det än mer spännande.

När ska man kontakta dig?

Jag är intresserad av att prata med så många som möjligt för att lära mig hur organisation och kultur fungerar; både inom THS och KTH. Mig kontaktar man om man vill hjälpa mig med min ”utbildning” runt ovan nämnda, eller har tankar och idéer på hur THS på kan utveckla samarbetet med näringsliv och organisationer.

Hur är det egentligen att arbeta med studenter?

Spännande och inspirerande! Det är ett tag sedan jag själv studerade vid Universitet eller Högskola; senast läste jag Journalistik för akademiker på Södertörn. Men det känns verkligen som att komma hem.

Vad förvånade dig mest när du började på THS?

Att det är få konserter. Min bäste vän studerade och doktorerade här på KTH varför jag under ett decennium varit mycket i Nymble – det var alltid fest och många band som spelade på ”Skutt”.

Adrian Södergren

Varför jobbar du på THS?

Jag har engagerat mig i THS i flera år och älskar kåren, så när jag blev tillfrågad om att vikariera här kunde jag inte hålla mig borta!

När ska man kontakta dig?

Om man har frågor om lokalbokningar, medlemskap, SSSB, Mecenat, eller kåren i allmänhet faktiskt.

Hur är det egentligen att arbeta med studenter?

Jag är ju van. Men i kontrast till t.ex. när jag jobbade på KTH i en grupp med betydligt högre genomsnittsålder och varierande bakgrund är det lättare att se mig själv i studenter, på gott och ont.

Hur känns det att hoppa in för Sven?

Det är stora skor att fylla (tur att jag har egna tofflor med mig!). Lite skrämmande att tänka att jag behöver lösa allt Sven har koll på i vanliga fall. Men det känns bra. Bara folk inte förväntar sig att jag är lika charmig.

Publicerad: 2022-10-07

Ansvarig utgivare: Benjamin Javitz
© 2008 - 2023 Osqledaren.